Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kelet-Kupa 2010-2011

2010.10.18

A 2010-2011-es idényben is lesz Kelet-Kupa tollaslabda versenysorozat. Legfőbb jellemzőiben a tavaji (2009-2010 idény) versenyrendszere szerint.

 

Ebben az idényben is öt fordulot tervezünk, melyeknek időpontjai előre nem meghatározottak, tehát versenynaptárt ne várjatok (Az első fordulót 2010. noveber 6-ra tervezzük). Az egyes versenyek időpontjának meghatározásánál alkalmazkodok, vagy megpróbálok alakzmazkodni a hazai, nagyobb tömegeket megmozgató veresenyekhez (pl diákolimpia, stb), mindenesetben alakalmazkodnom kell a terem foglaltságához, illetve az én hétvégéim is gyakran foglaltak.

Néhány egyértelmű változást is bevezetünk a tavaji idényhez képest:

  •  A diákolimpia "B" kategóriás versenyeinél a II. korásztálynál is a teljes pályahossz számít, ehhez alaklmazkodva, U9 és U11 korosztályban nálunk is a teljes pálya számít.
  • A korosztály nélküli, tudásszint szerinti versenyeken a labdát a mérköző felek biztosítják a versenykiírásban meghatározott labdaelfogadási sorrendnek megfelelően. (Korosztályos versenyeknél továbbra is a szervezők bíztosítják a labdákat.)
  • Megszünik a 15-19 év közöttieknek tavaj ideiglenesen (csak két fordulóra tervezett, de végül mind az ötre) adott ingyenes nevezés. Részükre a nevezési díj egyéniben 500 Ft/fő/versenyszám, illetve párosban 400 Ft/fő/versenyszám. (15 év alattiaknak, Zelkes diákoknak, NYVSC tollaslabdázóinak továbbra is ingyenes a nevezés.)
  • A páros ranglista és páros erősorrend nem párokra, hanem személyekre fog vonatkozni. Ennek megfelelően a tavaji eredmények alapján felépítetm az új páros erősorrendet.

----------------------------------

 

Ebben az idényben is tervezzük - reméljük nagyobb érdeklődésre számít majd - a Kelet-Kupa csapatbajnokságot. Nevezni már most is lehet a versenykiírásban leírt feltételek mellett. Ha valaki szeretne játszani, de nincs csapata, vagy nem tud teljes csapatot összeállítani az is jelentkezzen a megadott e-mail címen, a többit megoldom.

 

JÓ JÁTÉKOK, ÉS JÓ VERSENZÉST KIVÁNOK MINDENKINEK A KELET-KUPA II. ÉVADÁRA!